2020-05-26 07:51:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Most a pénzügyeivel nem nagyon dicsekedhet

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A harmadik sorsterületén három planéta áll, kedvezőtlen fényszögben. Ha autóval közlekedik a városban, óvatosan vezessen, nehogy karambolozzon, és mindig úgy parkoljon le, hogy lássa az autóját, mert még a lopás lehetősége is fennáll.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most a pénzügyeivel nem nagyon dicsekedhet. Lehet, hogy munkahelyváltáson töri a fejét, de ne hamarkodja el a döntést, mert ez az időszak hamar elmúlik, és végül is a kollégaival jól kijön. A válsághelyzet után pedig az ön pénzügyei is rendbe jönnek.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az első sorsterületén négy planéta tartózkodik, ezzel kihangsúlyozza az Ikrek jegy tulajdonságait. Ma nagy igénye van az eszmecserére, sokat beszélget, telefonál. Ha most vizsgázik, remekül szerepel, még akkor is, ha kissé eltér a tárgytól.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kompromisszumot kell kötnie olyan dolgokban, amiket szívesen megváltoztatna. Semmi értelme annak, hogy panaszkodjon, próbálja meg a jó oldalát meglátni a dolgoknak.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! Akkor az eredmény sem fog elmaradni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most racionálisan közelít az érzelmi kérdésekhez is, ez nyugodt hangulatot varázsol ön köré. A szavaival meg tudja nyugtatni egy barátját, aki önhöz fordul segítségért.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerencse ma elkerüli, ezért ön is kerülje el a szerencsejátékokat. Ma minden hazardírozás balul üthet ki, legyen az lottó, rulett, vagy túlzott kockázatvállalás az üzleti életben. A szerelemben viszont az ég kegyeltje lehet ma este.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobban teszi, ha ma kitér az esetleges viták elől, és önmérsékletet tanúsít, mert az ellenfele ma túl harapós, sokat árthatna önnek. Az esetleges egészségügyi panaszaira ma jó megoldást találhat, próbáljon ki egy új diétát, vagy változtasson a szokásain.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars most az ön harmadik sorsterületén segít be önnek, az Uránusz fényszögében. Ez váratlan tárgyalásokat, összejöveteleket jelenthet önnek, melyből sokat profitálhat, most legyen spontán, ne akarja annyira kézben tartani a szálakat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Munkájában alkotó és megújító módon haladhat, mert váratlan lehetőségek nyílnak meg ön előtt. Még pályamódosításra is sor kerülhet. Kreatív energiái most szabadon áramlanak, rendkívül eredeti meglátásai lehetnek.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Az intuíciója is felerősödik, most kiváló taktikai érzéssel igazodik el a munkahelyi szövevényes kapcsolatrendszerben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: